Automatische poorten

Automatische poorten worden meer en meer geïnstalleerd, niet heel gek want een automatische poort werkt erg comfortabel. Er kan op een schuif of draaipoort vrij eenvoudig een motor worden gemonteerd om zo de tuinpoort automatisch open en ook weer dicht te laten gaan.

Automatische poorten
Bij een eventuele stroomuitval kan de aandrijving gemakkelijk met een sleutel worden ontkoppeld, op deze manier kunt u de poort dan gewoon handmatig openen en sluiten.

Automatische draaipoort

Op automatische draaipoorten wordt doorgaans hydraulische zuigers toegepast om zo de poort automatisch te laten draaien. De zuigers hebben een uiterst hoge levensduur en kunnen poortvleugels open en dicht draaien tot wel 8 meter lang, bij dubbele poorten dus tot 16 meter.

Automatische schuifpoort

Bij schuifpoort automatisering wordt doorgaans gebruik gemaakt van een motor, de kracht van deze motor dient vanwege veiligheidseisen afgestemd te worden op het gewicht en de soepele loop van de poort. Voor zwaardere poorten en poorten waarbij een hogere gebruikersfrequentie is gewenst kunnen motoren worden gebruikt met draaiende delen in een olieblad.
 

Optimaal comfort met een automatische poort

Een automatische poort biedt een optimaal comfort bij het betreden van uw beveiligde woning of pand. Zo hoeft u de auto bijvoorbeeld niet uit te stappen om de poort te openen, dit is natuurlijk erg fijn op een regendag of wanneer het buiten flink vriest. Met de afstandsbediening opent u de poort automatisch en zeer eenvoudig, ook zal de poort zich weer automatisch sluiten als u binnen bent.

Nadat de automatische poort vakkundig is geïnstalleerd, volstaat een jaarlijkse controle/onderhoud om zo een optimaal en probleemloos gemak van de automatische poort te garanderen.

Automatische poorten vergelijken

Van plan om een nieuwe automatische poort aan te schaffen of uw huidige poort te laten automatiseren? Dan raden we u aan om hiervoor offertes van tuinpoort specialisten te vergelijken. Door te kijken naar prijs en kwaliteit, kiest u eenvoudig de voor een automatische poort tegen de beste prijs!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze tuinpoort specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde tuinpoortbedrijven.
Omdat u van meerdere specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw tuinpoort!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de tuinpoort klus uiteindelijk laat uitvoeren door een tuinpoortfirma. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.