Bestaande poort automatiseren

24/02/2016
Een bestaande poort automatiseren is makkelijker dan je bij voorbaat zou denken. Ontdek alles over automatiseren van tuinpoorten. Lees snel verder!
Lees meer!

Inrijpoort: wat zijn de mogelijkheden?

04/02/2016
Qua inrijpoorten heb je tegenwoordig voldoende mogelijkheden. Welke keuzes je allemaal precies kunt maken leggen we uit in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Sierpoorten maken het geheel af

05/01/2016
Sierpoorten zeggen veel over de bewoners van het huis. Welke sierpoorten zijn er en wat zijn de eigenschappen? Ontdek het in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Schuifpoort: de voordelen!

23/12/2015
Schuifpoorten zijn er in vele verschillende uitvoeringen met allemaal hun eigen eigenschappen. Ontdek hier alles wat u zou moeten weten over schuifpoorten!
Lees meer!

Tips bij een houten poort

02/11/2015
Een houten poort is karakteristiek, heeft veel uitstraling en is relatief goedkoop. Overweegt u een houten poort aan te schaffen? Lees dan snel onze tips!
Lees meer!

Houten poorten, wat zijn de prijzen?

24/12/2014
Er bestaat nogal wat verschil in prijs in houten poorten, afhankelijk van de klasse en houtsoort. Lees hier meer over de prijzen van houten poorten!
Lees meer!

Automatische poorten, welke motor?

24/12/2014
Een automatische poort kan automatisch worden geopend en gesloten door middel van een motor die hieraan is bevestigd. Lees er hier meer over!
Lees meer!