Houten poorten

Een houten poort straalt warmte uit en is dus perfect om uw woning op een rustige manier af te sluiten van de buitenwereld. Houten poorten kunt u schilderen, vernissen of naturel laten vergrijzen wanneer gekozen wordt voor tropisch hardhout.

Houten poorten
Een houten poort zal ten alle tijden meegroeien met de omgeving en zal daardoor niet snel vervelen. Ook is hout een sterk, duurzaam en ecologisch materiaal.

Prijs houten poort

De prijs van houten afsluitingen kan enorm verschillen. U kunt er wel vanuit gaan dat de prijs van een houten poort doorgaans gelijk of hoger is dan een metalen poort. Dat komt doordat hout zwaarder is waardoor het frame en scharnierwerk sterker moet zijn. De meeste houten poorten zijn verkrijgbaar vanaf €300,- en dit kan oplopen tot €3000,- afhankelijk van uw wensen.

Houten poorten vergelijken

Wanneer u niet precies zeker bent welke houtsoort het beste bij uw woning past, of dat hout in het algemeen een goede keuze is, dan kunt u natuurlijk altijd overleggen met een tuinpoort specialist. Deze kan u perfect adviseren. Door tuinpoort offertes en advies van meerdere specialisten te vergelijken kunt u tevens ook flink besparen op aanschaf en plaatsing van een houten poort, dit is dus altijd aan te raden!

Het aanvragen van tuinpoort offertes is snel, gemakkelijk en bovendien geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze tuinpoort specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde tuinpoortbedrijven.
Omdat u van meerdere specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw tuinpoort!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de tuinpoort klus uiteindelijk laat uitvoeren door een tuinpoortfirma. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.