Poorten Antwerpen

Wanneer u op zoek bent naar poorten in de omgeving van Antwerpen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met vele tuinpoort specialisten die zijn gevestigd of werkzaam zijn in de omgeving van Antwerpen.

Poorten antwerpen
Het laten plaatsen van een fraaie tuinpoort kan verschillende doeleinden hebben. Zo is een tuinpoort eigenlijk het visitekaartje van een woning, en zorgt u hiermee voor een bepaalde uitstraling. Daarnaast laten veel mensen een tuinpoort installeren om zo meer privacy te creëren of om veiligheidsdoeleinden, zoals het buiten houden van ongewenste bezoekers.

Soorten tuinpoorten Antwerpen

Er zijn vele verschillende soorten tuinpoorten in ook verschillende materialen, maten en kleuren verkrijgbaar. Houten tuinpoorten, maar ook aluminium of metalen tuinpoorten zijn erg populair.

Er zijn tuinpoorten te krijgen die u handmatig kunt bedienen, maar daarnaast kan vrijwel iedere tuinpoort tegenwoordig ook worden geautomatiseerd. Door gebruik te maken van een motortje en een afstandsbediening bent u dan in staat om op afstand de poort automatisch te laten openen of sluiten. Ideaal, omdat u dan dus niet de auto hoeft uit te stappen als u naar binnen wilt rijden. Ook zal de poort zich automatisch zelf kunnen sluiten, dit komt ook de veiligheid weer ten goede.
 

Tuinpoort referentie Antwerpen

''Afgelopen week hebben wij een automatische poort bij onze woning laten installeren. Wij zijn een al wat ouder echtpaar en de oude poort die we al jaren gebruikten moesten we handmatig openen en sluiten. De tuinpoort begon wat stroef te worden en we vonden dat het tijd was voor een nieuwe poort die we automatisch en op afstand konden openen. Via vindTuinpoorten.be hadden we in korte tijd een aantal zeer scherpe tuinpoort offertes ontvangen. De tuinpoortfirma die we uiteindelijk hebben gekozen, heeft in een middag een prachtige nieuwe draaipoort bij ons geplaatst!'' - Dhr. Michiels, Antwerpen

Vragen

Dat mag altijd.

Onze tuinpoort specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde tuinpoortbedrijven.
Omdat u van meerdere specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw tuinpoort!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de tuinpoort klus uiteindelijk laat uitvoeren door een tuinpoortfirma. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.