Tuinpoorten prijzen

Tuinpoort prijzen kunnen nogal uiteen lopen. Dit komt omdat er behoorlijk wat verschillende keuzes zijn wat betreft materiaalsoort en opties. Zo ligt het eraan welk materiaal u graag wilt, welke afwerkingsgraad, welke scharnieren er worden gebruikt, het vakmanschap van het bedrijf in kwestie en natuurlijk de grootte van de tuinpoort.

Tuinpoort prijzen

Prijsindicatie tuinpoorten

U kunt kiezen voor een relatief goedkope tuindeur, voor een formaat van zo'n 100cm bij 60cm betaalt u voor een houten optie zo tussen de €20 en €100 en voor een tuindeur van metaal zo tussen de €80 en €100. Montagekosten voor een tuindeur liggen zo tussen de €60 en €120.

Een andere optie is een draaipoort, voor een formaat van zo'n 3m bij 1m betaalt u voor een houten variant zo tussen de €250 tot wel €3000 en voor een metalen variant tussen de €450 en €900. Montagekosten voor een draaipoort liggen zo tussen de €150 en €200.

Voor een schuifpoort met een formaat van zo'n 3m bij 1m betaalt u voor een houten variant tussen de €2000 en €4500 en voor een metalen variant tussen de €1000 en €2000. Montagekosten voor een schuifpoort van dit formaat liggen tussen de €850 en €1200.

Besparen op uw tuinpoort

Naast dat de prijs afhankelijk is van opties en materiaalsoort, verschilt de prijs ook per tuinpoort specialist. Het is daarom aan te raden om altijd tuinpoort offertes uit uw regio te vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo kiest u eenvoudig voor een tuinpoot tegen de beste prijs!

Het vergelijken van tuinpoort specialisten is snel, eenvoudig en bovendien geheel gratis en vrijblijvend!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze tuinpoort specialisten bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde tuinpoortbedrijven.
Omdat u van meerdere specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw tuinpoort!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de tuinpoort klus uiteindelijk laat uitvoeren door een tuinpoortfirma. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.